Eladó panzió Balatonvilágos, 95.000.000 Ft, 320 négyzetméter
95 mFt
Balatonvilágos,
eladó panzió
Méret:
320 négyzetméter
Jelleg:
Családi ház
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
panzió
Jelleg:
családi ház
Település:
Balatonvilágos
Cím:
Hunyadi utca
Alapterület:
320 négyzetméter
Ár:
95.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10166553
Szintek:
3 szint
Fűtés jellege:
cirkó
Telek terület:
1087
Telek terület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
A KÖRNYÉKRŐL:
Az ingatlan Balatonvilágoson a Balaton délkeleti csücskében, az M7-es autópálya mellett fekszik, Budapestről érkezve az első balatoni község. Központján a 7118-as számú mellékút halad keresztül, amely a 7-es főúttal és a 71-es főúttal is összekapcsolja a települést. Három megye találkozásánál helyezkedik el, a környező települések közül Siófok Somogy, Enying Fejér, Balatonfőkajár és Balatonakarattya pedig Veszprém megye területén fekszik. A tó medre itt is, mint a déli part túlnyomó részén homokos, a part közelében sokáig sekély, lassan mélyül.

A Club Aliga hatalmas, ősfás strandjától kb. 800 méterre, a Lovas Parktól kb. 300 méterre, közvetlenül az országos kerékpárút mellett található. A páratlan panorámával rendelkező magaspart pár lépésnyire van, innen csodálatos kilátás nyílik az egész Balatonra. Festői látnivaló a naplemente visszatükröződése a tó vizéről.AZ INGATLANRÓL:

Az 1087 nm-es telken fekvő 320 nm-es ház, jelenleg 8+6 fél szobával panzióként üzemel. A háromszintes épületben mind a 14 szobához fürdőszoba tartozik, a házban egy nagy étterem-társalgó, több terasz és hatalmas kert szolgálja az ide látogatók kényelmét. A fűtésről gázcirkó kazán gondoskodik. Az ingatlan kiváló fekvésének köszönhetően panzióként nagyon jó kihasználhatósággal működik egész évben, biztos megélhetést nyújt.

MEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:
A felújítandó ingatlan családi háznak épült, így egy teljeskörű felújítéás és korszerűsítés után, kiválóan üzemeltethető lenne panzióként, wellness vagy gyógy központként, lehetne itt nyári táborokat, több napos elvonulásokat, workshopokat, tartani.

A felújításhoz cégünk teljeskörű tervezési kivitelezési és berendezési szolgáltatást is nyújt. Nálunk egy helyen megtalál mindent, ami ingatlanával kapcsolatos. Csak dőljön hátra, mi mindent kézben tartunk.

IRÁNYÁR: 95 MFt
Térkép
Érdeklődés
Halász Menyhért
Az értékesítő:
Halász Menyhért
Buda Prime Ingatlankezelő
+36306465817
 
 
 
 
 
 
Küldés