Eladó panzió Alcsútdoboz, 190.000.000 Ft, 620 négyzetméter
190 mFt
Alcsútdoboz,
eladó panzió
Méret:
620 négyzetméter
Jelleg:
Kúria
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
panzió
Jelleg:
kúria
Település:
Alcsútdoboz
Cím:
Béke utca
Alapterület:
620 négyzetméter
Ár:
190.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10166547
Szintek:
2 szint
Fűtés jellege:
cirkó
Építési év:
50 évesnél régebbi
Telek terület:
2800
Telek terület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
A KÖRNYÉKRŐL:
A kúria jellegű, jól bejáratott családias panzió, Alcsútdobozon található. A település a Székesfehérvárról induló 811-es főút mentén fekszik Székesfehérvártól 35 kilométerre, északra. A szomszédos települések: Felcsút (6 km), Etyek (14 km), Tabajd (3 km), Vértesacsa (9 km). Alcsútdobozról az M1-es autópályát a 811-es főúton lehet elérni, az M1-es tovább haladva, Budapest 40 perc alatt elérhető.

A Közelben, 2 km-en belül megtalálhatóak: a Felcsúti Puskás Akadémia és Pancho Aréna, az Alcsútdobozi Arborétum, Lovaspóló pálya, és Magyarország egyik legkedveltebb golfklubja a Pannonia Golf & Country Club.

AZ INGATLANRÓL:
A falu központjában található impozáns épületet József nádor főherceg építtette, aki gondoskodott katolikus fiúiskolaként működtetéséről is. A II. világháború után állami tulajdonba került. A rendszerváltást követően ismét a katolikus egyház tulajdonába, majd magánkézbe került. Az 1998-ban megkezdett, majd a 2002. évben befejezett felújítási munkálatok nem pusztán megakadályozták a pusztulást, de magas színvonalra emelték az ősi kúria állapotát. A tulajdonosok igyekeztek az épületet nem csak szépen, hanem az elődök szándékával megegyezően, a környezet javára megóvni.

Az 1880-as évekből származó épületet antik és styl- bútorokkal rendezték be. A ház kiváló állapotban van, egyenként 20-25 nm-es szobái kényelmesen berendezettek. Jelenleg 6 vendégszoba áll rendelkezésre külön fürdőszobákkal. A szobákból csodálatos kilátás nyílik a kert zöld pázsitjára, a pompázó virágokra, az erdővel borított domboldalra, a festői tájra.

A vendégfogadó részen kívül, egy privát bejárattal rendelkező 100 nm-es leválasztott lakás is található, hatalmas nappalival, 2 szobával, fürdőszobával és konyhával.

A szuterénben wellnes részleg, kazánház, kiszolgáló helyiségek és a vendégek reggelizését szolgáló ebédlő van. A luxus színvonalon kivitelezett szobák a földszinten és az emeleten helyezkednek el. Klimatizáltak, színes tv-vel, saját széffel, minibárral, törölközővel, hajszárítóval felszereltek. A vendégek részére zárt, fedett parkoló, kerti pihenősarok, borospince, étkező, társalgó, reggeliző terasz, napozó terasz, internethasználat, szauna és jacuzzi áll rendelkezésre. A játékteremben biliárd, darts, kártya és sakk várja a szórakozni vágyókat. A panzióként működtetett korszerű kúria visszatérő vendégkörrel rendelkezik. Az ingatlan részben a felépítmény bútorzatával együtt eladó.

MÉRETEK:
Telek: 2800 nm
Alapterület: 620 nm

MEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:
A panzióként működtetett korszerű kúria visszatérő vendégkörrel rendelkezik. Az épület adottságai lehetővé teszik a folyamatos bővítést, még 4 vendégszoba és 4 fürdőszoba kialakítására van lehetőség. Az ingatlan részben a felépítmény bútorzatával együtt eladó.

Nálunk egy kézben megtalál mindent, ami ingatlanával kapcsolatos. Kérésére felkészítjük ingatlanát akár eladásról, akár bérbeadásról van szó. Új otthonát személyre szabottan fel is újítjuk.

Csak dőljön hátra, mi mindent kézben tartunk 

IRÁNYÁR: 190 MFt
Érdeklődés
Halász Menyhért
Az értékesítő:
Halász Menyhért
Buda Prime Ingatlankezelő
+36306465817
 
 
 
 
 
 
Küldés