Eladó lakás Budapest XXII. ker, Budafok, 61.900.000 Ft, 69 négyzetméter
61,9 mFt
Budapest XXII. ker,
eladó lakás
Méret:
69 négyzetméter
Szobák:
3
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest XXII. ker
Alapterület:
69 négyzetméter
Ár:
61.900.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
10166559
Emelet:
földszint
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
egyéb
Kilátás:
kertre néző
Építési év:
új építésű
Ingatlan leírás
A KÖRNYÉKRŐL:
Az ingatlan a XXII. kerület Budafok városrészében található, - Kelenvölgy és Albertfalva szomszédságában, - így akár tömegközlekedéssel is hamar elérjük Buda főbb csomópontjait. A BKK 251-es és a 251A jelzésű buszokkal Kelenföld végállomás és Savoya park között közlekedhetünk. A buszok megállói pár perces sétával elérhetők. Csendes, nyugodt és biztonságos kertvárosi övezet. Nagyobb bevásárlásokhoz vagy ügyintézéshez a közelben lévő Savoya Parkban megtalálunk mindent amire szükségünk lehet. A gyerekekkel költözők részére óvoda, általános iskola és gimnázium is sétatávolságra elérhető.

AZ INGATLANRÓL:
Az 1800 nm-es telken belül 2 ikerház épül. Az egyik épületben két 80 nm-es nappali + 3 hálós +teraszos lakás készül, a másik épületben két 65 nm-es nappali + 2 hálós + teraszos lakás kerül kialakításra. Minden lakás kertkapcsolatos lesz, készülnek hozzá teraszok, és autóbeállók. A négy lakás egymástól elszeparáltan lesz kialakítva. A hirdetésben szereplő 65 nm + teraszos lakás, az utcafronttól távolabb eső ház bal oldali lakása. A sok ablaknak és a dél-keleti fekvésnek köszönhetően, világos és napsütötte ingatlan lesz. A burkolatok, belső nyílászárók és a beépített berendezések saját igény és ízlés szerint választhatóak a megadott kereteken belül, vagy megbeszélés szerint akár teljesen szabadon is. Jelenleg még a belső válaszfalakról is dönthet az új tulajdonos. A tervek szerint az ingatlanok 2021 tavaszától költözhetőek.

PARKOLÁS:
Lakásonként kettő autóbeálló lesz kialakítva, továbbá közterületen ingyenes lehetőség nyílik a parkolásra.

Nálunk egy kézben megtalál mindent, ami ingatlanával kapcsolatos. Kérésére felkészítjük lakását akár eladásról, akár bérbeadásról van szó. Új otthonát személyre szabottan fel is újítjuk.
Csak dőljön hátra, mi mindent kézben tartunk

Irányár: 61,9 MFt
Térkép
Érdeklődés
Halász Menyhért
Az értékesítő:
Halász Menyhért
Buda Prime Ingatlankezelő
+36306465817
 
 
 
 
 
 
Küldés