Eladó lakás Budapest VI. ker, Terézváros, 84.500.000 Ft, 83 négyzetméter
84,5 mFt
Budapest VI. ker,
eladó lakás
Méret:
83 négyzetméter
Szobák:
2 + 1
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest VI. ker
Cím:
Vasvári Pál u.
Alapterület:
83 négyzetméter
Ár:
84.500.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
10152559
Emelet:
2. emelet
Szobák száma:
2 + 1
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
társasház
Kilátás:
utcai
Építési év:
50 évesnél régebbi
Ingatlan leírás
Az erkélyes, napfényes lakás a csendes, egyirányú Vasvári Pál utcában található, amely a Király utcából nyílik. Az Önkormányzat tervei szerint a közeljövőben sétáló utcává alakítják, így a kevés átmenő forgalom is megszűnik. A 20 lakásos társasház rendezett anyagi körülményekkel rendelkezik, a külső homlokzat, a tető és a gázvezetékek cseréje már megvalósult. Jelenleg a belső homlokzat felújítására pályáznak.

A lakás igényesen és esztétikusan felújított. A teljes körű renoválás alkalmával cserélték a cirkó kazánt, mely a fűtést és melegvizet adja, kéményt béleltek, a villamos hálózatot újra vezetékelték, az eredeti fa nyílászárókat, redőnyöket felújították. Továbbá a parketta csiszolása mellett a falak festése is megtörtént.

Belépve az tágas előszobába jobbra egy kamrát találunk, egy külön wc-t és a zuhanykabinos fürdőszobát. Balra a konyha található, amiből egy félszoba nyílik. Jelenleg vendég szobaként funkcionál, de akár gyermek vagy dolgozó szobának is kialakítható. A bejárattal szemben az erkélyes hálószobát és a nappalit találjuk. Mindkettőnek külön bejárata van, de átjárás is biztosított. A szobák világosak, jól benapozottak, köszönhetően a nagy méretű ablakoknak és a Déli tájolásnak.

A lakás légkondicionálóval felszerelt, vízórás, a közös költségen felül / 12 000.- Ft/ minden egyedi mérés alapján fizetendő. A jelenlegi tulajdonosok a szomszéd utcában kedvező áron 2 autónak bérelnek mélygarázst, melyet szívesen átruháznak az új vevőre.

Elhelyezkedése kiváló, a nagykörút, az Andrássy út pár perces sétával elérhető. A kis földalatti 3 percre, az M2-es és M3-as metró 8 perc sétára van. Kikapcsolódási, szórakozási, bevásárlási lehetőségek karnyújtásnyira.

Az ingatlan per és tehermentes, a vételár megfizetését követően azonnal birtokba is vehető!

Az ár Irányár: 84,5 M Ft

Ingatlanszakértő kollégáink több éves szakmai és értékesítői tapasztalattal segítenek felkutatni az Önnek legmegfelelőbb otthont, vagy befektetést.
Cégünk a felújítási, átalakítási munkálatok tervezésében, kivitelezésében valamint az ingatlan további hasznosításában is szakértő támogatást nyújt!
Bízza Ránk ingatlanügyeit!
Buda Prime Ingatlancsoport
https://budaprime.hu/

Köszönöm megtisztelő figyelmét, várom hívását!
Térkép
Érdeklődés
Király Mónika
Az értékesítő:
Király Mónika
Buda Prime Ingatlankezelő
+36 20 968 0566
 
 
 
 
 
 
Küldés