Eladó iroda/üzlethelyiség Budapest XI. ker, Kelenföld, 490.000.000 Ft, 2.100 négyzetméter
490 mFt
Budapest XI. ker,
eladó iroda/üzlethelyiség
Méret:
2.100 négyzetméter
Jelleg:
Iroda
Berendezés:
nem
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
iroda/üzlethelyiség
Jelleg:
iroda
Település:
Budapest XI. ker
Cím:
Építész
Alapterület:
2.100 négyzetméter
Ár:
490.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10167774
Elhelyezkedés:
irodaházban
Ingatlan leírás
INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a XI. kerületben található, a belvárostól kb.6,0 km-re, a Kondorosi úti lakópark környékén, kereskedelmi-, ipari-, szolgáltató, környezetben fekszik. A környezetében és a telepen megfelelő számú parkoló biztosított, gépjárművel jól megközelíthető. Környezetében ipari-, kereskedelmi- és szolgáltató létesítmények és lakóépületek találhatók. Tömegközlekedése kiváló a Fehérvári úton közlekedő villamosoknak és buszoknak köszönhetően. Infrastruktúrája kifejezetten jó. A telek osztatlan közös tulajdon, megosztási szerződéssel.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Építés éve 1970, az épületet 2004-ben felújították (burkolat és nyílászáró cserék, elektromos és számítástechnikai korszerűsítés) műszaki állapota megfelelő, jó.
Az épület alápincézett, földszint + 2 emeletes, 38 cm-es tégla falszerkezetű, lapostetős épület bitumenes lemezfedéssel, melyben a mellékelt alaprajzok szerinti helyiségek találhatók, fűtése a pincében elhelyezett 3 gázkazánról üzemeltetett radiátoros fűtés, meleg-víz ellátását villanybojler biztosítja. Az irodák légkondicionáltak.

MÉRETEK:
Összesen: 1.665,65 nm+ szint ráépítés: Kb.440 nm
- pince: 367,67 nm
- földszint: 418,85 nm
- 1.emelet: 436,78 nm
- 2.emelet: 439,65 nm
- 3. emelet: 440nm
Hasznos alapterület: 1482 nm+ tetőtér beépítés: kb.440 nm

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Az ingatlan elektromos ellátása földkábeles bekötéssel a főváros rendszerére kapcsolva közös transzformátorról önálló mérőórán keresztül biztosított. Vízellátása a főváros vezetékes rendszerére önálló mérőórán keresztül megoldott, a keletkező kommunális szennyvíz elvezetése a főváros közüzemi csatornarendszerébe történik. Továbbá az ingatlan a település kisnyomású gázvezetékére saját mérőórán keresztül be van kötve. Parkolásra a telken belül van lehetőség, 15 autónak van hely. Lift beépítés lehetséges!

MEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:
Jó elhelyezkedése mellett, egy sokoldalúan hasznosítható, fejleszthető, alakítható irodaház. A fejlesztéshez a tervek, tanulmányok, kivitelezők rendelkezésre állnak. Alkalmas lehet diákotthonnak, munkásszállónak vagy akár külső szigeteléssel, napkollektorokkal, energiatakarékos kazánokkal egy 21. századi irodaházat lehet kialakítani.
A szint ráépítést, és a lift kivitelezést tartalmazza azár, ha ezekre nincs szükség, akkor 350.000.000 Ft az ár!

A felújításhoz cégünk teljeskörű tervezési kivitelezési és berendezési szolgáltatást is nyújt. Nálunk egy helyen megtalál mindent, ami ingatlanával kapcsolatos. Csak dőljön hátra, mi mindent kézben tartunk.

IRÁNYÁR: 490 MFt
Érdeklődés
Halász Menyhért
Az értékesítő:
Halász Menyhért
Buda Prime Ingatlankezelő
+36306465817
 
 
 
 
 
 
Küldés