Eladó ház Szigetszentmiklós, 109.000.000 Ft, 324 négyzetméter
109 mFt
Szigetszentmiklós,
eladó ház
Méret:
324 négyzetméter
Szobák:
6
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Szigetszentmiklós
Alapterület:
324 négyzetméter
Ár:
109.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10167950
Szintek száma:
2 szint
Szobák száma:
6
Fűtés jellege:
cirkó
Kor:
11-20 éves
Telekterület:
1600
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
A környékről:
Budapest vonzáskörzetében Szigetszentmiklós kertvárosi részében található az ingatlan. Autóval Csepel felől a II. Rákóczi Ferenc utca felől, illetve a Csepeli út felől, valamint az M0-ás autópálya igénybevételével közelíthető meg. Tömegközlekedéssel a Volánbusz Csepel Szent Imre térről induló járataival, és a BKK 38, illetve 238-as buszaival juthatunk el ide. A városban PENNY, LIDL, ALDI, SPAR, és számos kisebb üzlet könnyíti meg a minden napjainkat. A Tesco, és az Auchan is könnyen elérhető, itt intézhetjük nagyobb bevásárlásainkat. Kikapcsolódásra a közeli Kéktó szabadidőpark, az Oázis Wellness központ, és a Duna parti tanösvény kínál remek lehetőséget.

A házról:
A 324 nm-es, családi házat 2000-ben építették, az akkori legmodernebb építő-és burkolóanyagok, szerelvények felhasználásával. Kétlakásos társasháznak épült, egy kis és egy nagy lakás található jelenleg benne, de kialakítható még egy harmadik lakás is, a tetőtérben. A ház folyamatosan karban tartott, újszerű állapotban van. A nagy lakás 170 nm-es alapterületű, áll 3 hálószobából, nappali+étkező+konyhából, egy kádas, és egy tusolós fürdőből, valamint egy mosókonyhából, amihez egy gardrób is tartozik. A nagy lakáshoz két óriási teraszt alakítottak ki, az egyik nyitott, a másik fedett. A ház mellett 3db egyenként külön 18 nm-es automata kapus garázs található, a legelsőből lehet feljutni a 40nm-es műhelybe, amit raktározásra is használhatunk. A másik két garázs felett lett kialakítva, egy 60nm-es amerikai konyhás, hálós külön lakás, tusolós fürdővel. A kert parkosított, folyamatosan gondozott rendben tartott, kiválóan alkalmas, pihenésre, kikapcsolódásra.
Az ingatlant olyan családoknak ajánlom, ahol több generáció szeretne közel egymáshoz, de mégis külön, teljesen elszeparáltan élni. Esetleg olyanoknak, akik szívesen foglalkoznának rövidtávú ingatlan kiadással, így lakhatnak a nagy részen a kicsit meg kiadhatják. A ház radiátor és padlófűtéséről, valamint a meleg vízellátásról duplakamrás cirkó kazán gondoskodik. Minden fogyasztás órával mérhető.
Fontosabb méretek:
Telek mérete: 1600 nm
Ház teljes mérete: 324 nm
Terasz nyitott: 25 nm
Terasz fedett: 35 nm
Nagy lakás: 170 nm
Kis lakás: 60 nm
Garázsok: 54 nm
Belmagasság: 2,9 m.

Irányár: 109 MFt

Nálunk egy kézben megtalál mindent, ami ingatlanával kapcsolatos. Kérésére felkészítjük lakását akár eladásról, akár bérbeadásról van szó. Új otthonát személyre szabottan fel is újítjuk.
Csak dőljön hátra, mi mindent kézben tartunk.
Érdeklődés
Halász Menyhért
Az értékesítő:
Halász Menyhért
Buda Prime Ingatlankezelő
+36306465817
 
 
 
 
 
 
Küldés