Eladó ház Fót, 105.000.000 Ft, 135 négyzetméter
105 mFt
Fót,
eladó ház
Méret:
135 négyzetméter
Szobák:
1 + 3
Fűtés jellege:
Héra
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
ikerház
Település:
Fót
Alapterület:
135 négyzetméter
Ár:
105.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10172593
Szintek száma:
földszintes
Szobák száma:
1 + 3
Fűtés jellege:
héra
Elhelyezkedés:
udvari
Kor:
új építésű
Telekterület:
500
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ, MINIMÁL STÍLUSÚ, HŐSZIVATTYÚS IKERHÁZ!

KÖRNYÉK:
Az ingatlan Fótligeten található, ahol 24h órás portaszolgálattal modern, gyönyörű környezetben várja leendő lakóját. Rendkívül kedvelt ámulatba ejtő környezet, ősfás lakópark, hangulatos utcákkal, modern újszerű házakkal beépítve. A terület teljesen körbe van kerítve, biztonsági szolgálat által őrizve. Rendkívül igényes és összetartó lakóközösség várja az új lakókat.

HÁZ:
Energiatakarékos, 135 nm-es, (102 nm + 33 nm terasz), amerikai konyhás nappali + 3 hálószobás, duplakomfortos ikerház fele, kizárólagos használatú, 500 nm-es telken eladó. Az ikerház önálló háznak megfelelő érzést biztosít a duplán szigetelt elválasztó falnak köszönhetően a szomszédból semmi nem fog áthallatszódó, illetve a kertrészek is jól elkülönülnek egymástól. Az ingatlan gondosan kiválasztott anyagokból épült, magas minőségű bel és kültéri burkolatokkal, kiváló hőtechnikai elvárásoknak megfelelően, egyedi designer megoldásokkal.

KERT:
A locsolórendszerrel ellátott modern kert megvalósítását a kulcsrakész ár tartalmazza. Az ár tartalmazza az asztalos munkákat: beépített szekrény, fürdőszoba bútor, nappali médiafal. A házba kamerás kaputelefon is beépítésre került. A konyha bútort az ár nem tartalmazza.

MŰSZAKI TARTALOM:
A modern, minimál stílusú ikerház 30-as Porotherm téglából épül, a homlokzaton 15 cm hőszigeteléssel. A födém monolit vasbeton, a lakáselválasztó fal 2 rtg 20 cm vastag Silka hanggátló falazat, közötte 4 cm vastag hangszigetelés. Ez a megoldás rendkívül jó hangszigetelést biztosít. Külső nyílászárók 3 réteg üvegezésű műanyag szerkezetű ablakok, ajtók sötétszürke színben. Beltéri ajtók utólag beépíthető tömör beltéri ajtók a választható színben. A házba hőszivattyús, energiatakarékos hűtő-fűtő rendszer került beépítésre. Az ideális hőmérsékletet télen-nyáron a mennyezet fűtés/hűtés illetve a padló fűtés biztosítja. Vizes blokkokban a padlófűtést a törölközőszárító egészíti ki.

HELYISÉGEK:
Amerikai-konyhás nappali 41 nm
Hálószoba 16 nm
Hálószoba 12 nm
Hálószoba 11,5 nm
Fürdőszoba 8,5 nm
Zuhanyzós fürdő, WC: 5 nm
Előtér 7 nm
Közlekedő 1,5 nm
Terasz 33 nm

Irányár: 105 MFt

A ház a fotókon látható készültségi szinten van, időpont egyeztetéssel bármikor megtekinthető, bejárható. Igény szerint az építtető további referencia ingatlanjai is megtekinthetőek.
Ingatlanszakértő kollégáink több éves ingatlanszakmai és értékesítői tapasztalattal segítenek felkutatni az Önnek legmegfelelőbb otthont, vagy befektetést. Ingatlan vásárlásban nyújtott támogatásunkkal hozzáértő gárdát szerződtet maga mellé, ami garanciát jelent a befektetésére.
Buda Prime Ingatlancsoport. Bízza ránk ingatlanügyeit! Tekintse meg weboldalunkat:https://budaprime.hu/
Érdeklődés
Farkas Erika
Az értékesítő:
Farkas Erika
Buda Prime Ingatlankezelő
+36302237376
 
 
 
 
 
 
Küldés