Eladó ház Ceglédbercel, 400.000.000 Ft, 1.100 négyzetméter
400 mFt
Ceglédbercel,
eladó ház
Méret:
1.100 négyzetméter
Szobák:
16
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
kúria
Település:
Ceglédbercel
Alapterület:
1.100 négyzetméter
Ár:
400.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10150364
Szintek száma:
1 szint + tetőtér
Szobák száma:
16
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
panorámás
Kor:
11-20 éves
Telekterület:
45000
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
A KÖRNYÉKRŐL:
Az ingatlan Budapesttől 58 km-re Ceglédbercelen, a 4-es számú főút mentén helyezkedik el. A 4-es út használatával fél óra alatt elérhetjük a Liszt Ferenc repülőteret. Ceglédbercel közepes méretű község Pest megyében, közel 5000 lakossal, megközelíthető még vonattal és a Volánbusz járataival is.

A falu határában több száz hektáros szőlő ültetvény, és egy modern szőlőfeldolgozó, pincészet található. Ceglédbercelen terem az Unghváry László Borrend zászlós bora, a cserszegi fűszeres.

A Gödöllői dombság utolsó nyúlványa éppen Ceglédbercel határáig ér, ahol a Farm istállói és farmot körül ölelő szőlőskertek találhatók. A jó talaj és a speciális mikroklíma nem csak a Farm lovainak egészséges, hanem finommá érleli az itt termesztett szőlőt is. Ezért a helybeliek ezt a területet évszázadok óta „Aranyhegynek” nevezik.

AZ INGATLANRÓL:
A rusztikus stílusban épült, kisebb erődítményre emlékeztető Farm egy 44314 nm, trapéz alakú, saroktelken helyezkedik el. Az összes felépítmény bruttó területe 2850 nm.

A Farm főépülete a parkosított, folyamatosan gondozott terület nyugati sarkában helyezkedik el, melynek főbejárata egy aszfaltozott 300 férőhelyes parkolóra néz. A 712 nm-es rezidencia, a főépület első emeletét foglalja el. Itt két fürdőszobás vendégszoba és egy tárgyalóként is használatos trófeaszoba kapott helyet. A lakásban a 180 nm-en egy légtérben található a nappali, a konyha és az étkező. A nappali tér egy része fölött galéria található, ahol jelenleg könyvtárszoba van berendezve és két kisebb tetőtéri szoba is kialakításra került. A nappali közepén kőből falazott, fatüzelésű kandalló található. A nappaliból nyílnak a hálószobák, gyerekszobák, gardróbszobák, és a fürdők. Az épület emeleti falai rönkfából készültek, a földszint kőburkolat borítást kapott, így a természetes anyagok, a kő és a fa különleges harmóniát teremt, amely kiváló a pihenésre és a kikapcsolódásra.

A főbejárattól jobbra található a 20 boxos lóistálló. Az épületben a folyosók és a nagyméretű boxok hagyományos faborítást kaptak, így biztonságos, kellemes és csendes környezetet biztosítanak a lovaknak. Az épület teljesen felszerelt, megtalálható itt raktárhelyiség, lószárító, patamosó, és nyergeshelyiség. A patamosóban hideg-meleg víz, valamint a ló-szárítóban infralámpás szárító teszik teljessé a lovak kényelmét. A férfi és női öltözőkben beépített szekrények és öltöző padok vannak. Megtalálható itt tusoló, és külön férfi és női WC. A nyerges helyiségben tárolják a nyergeket és a lószerszámokat, továbbá helyszíne lehet megbeszéléseknek és kisebb konferenciáknak is. Az idelátogató, lovagolni vágyó vendégek kényelmét két külön öltöző biztosítja, ahol fürdőszobák és WC-k is megtalálhatók.

A lóistálló raktárhelyiségéből közelíthető meg lépcsőn egy különálló 2 hálószobás, nappalis, konyhás, fürdőszobás lakás.

A farmon felépítettek egy télen is fűthető, fedett teniszpályát, ahova a lóistállóból közvetlenül is át lehet menni. A tűz horgonyzott acél csarnokszerkezet nettó alapterülete 968 nm melyben a fűthető, salakos teniszpálya folyamatos rendben tartásáról automata öntözőrendszer gondoskodik. Továbbá a teniszpálya mögött, helyett kapott egy adogatófal és egy kisméretű kosárlabdapálya két palánkkal.

Az „ Aranyhegyek” által körül ölelt Farm, homokos és füves lovaspályái egyaránt alkalmasak bemutatók vagy akár versenyek megrendezésére is.

A "Borok temploma" elnevezésű rendezvénycsarnok nettó alapterülete 314 nm. Az impozáns, egyedi kialakítású épület, kiváló helyszíne lehet esküvőknek, fogadásoknak, osztálytalálkozóknak vagy csapatépítő rendezvényeknek egyaránt. A kemence és a szabadtéri sütők nagy és emlékezetes kerti mulatságok kiszolgálását teszik lehetővé. Az épület mellett pontyokkal betelepített halastó került kialakításra.
A kertben egy "vese" alakú, homokszűrős, fűthető medence található, a körülötte lévő terasz terméskővel burkolt, napernyővel fedett, így biztosítja a pihenni vágyó vendégek kényelmét. A medence mellett egy aranyhalas dísztó található, ami szintén "vese" alakú, növényekkel, aranyhalakkal betelepítve, valamint keringgető, tisztító és szűrőberendezésekkel felszerelve.
Az épület folytatásaként, az aranyhalas tó mellett egy kisméretű kültéri kosárlabdapálya található két palánkkal.

MÉRETEK:
Telek: 44314 nm
Felépítmény: 2850 nm
Lakóépület: 712 nm
Teniszpálya: 968 nm
Borok temploma: 314 nm

MŰSZAKI ADATOK:
Az ingatlan a 2000-es évek elején épült, sátortetős, rusztikus stílusú, téglaépület. A teniszpálya csarnoka, tűzhorgonyzott acél szerkezetből áll. A medence, és a tavak keringető, víztisztító berendezéssel felszereltek. A fűtésről és a melegvízellátásról házközponti gázkazán gondoskodik. Az épület és környezete kamerás megfigyelőrendszerrel és tűzjelző riasztó rendszerrel van felszerelve.

MEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:
A komplexum funkcionálhat rendezvényközpontként 2-300 fő vendég fogadható. Jelenleg 4 kiadható szoba van, de kialakítható még további 6 apartman szoba, illetve ha a ház fő épülete is hasznosításra kerülne, akkor további 8 szoba is rendelkezésére állhatna az idelátogató vendégek számára. A fő épületben a szobákhoz vannak fürdőszobák, megtalálható egy társalgó, közösségi konyha, étkező, pihenő és a gyerekeknek játék sarok. Összesen akár 18-20 szobás nemzetközi lovas központ lehetne, bértartásban tartott lovakkal, rendezvényekkel, és további sportolási lehetőségekkel.

PARKOLÁS:
A főépület előtti lebetonozott területen 300 autónak van kialakítva parkolóhely.

Irányár: 400 MFt
Érdeklődés
Kovács Norbert
Az értékesítő:
Kovács Norbert
Buda Prime Ingatlankezelő
+36706721672
 
 
 
 
 
 
Küldés